Passa al contingut principal

Taller Les Cuirasses de la veu 16 i 17 de febrer

El proper taller de Cuirasses de la veu el faré a Barcelona, a l'Espai Ronda. En aquest taller explorarem quins aspectes físics, emocionals  i creences poden estar limitant l'expressió plena de la veu. 

És  un taller pensat per aquelles persones que tenen com a eina de treball la veu però pot assistir-hi qualsevol que tingui ganes d'explorar en ell aquest aspecte.



Al llarg d'aquests dos dissabtes treballarem:

  • Exploració de les cuirasses de la veu (físiques, emocionals, mentals)
  • Observació del propi patró corporal
  • Treball de la cintura pelviana
  • Treball sobre la musculatura implicada en el gest respiratori
  • Treball de la cintura escapular
  • Treball per equilibrar gola, mandíbula i paladar

Alternarem  el treball corporal, emocional i de creences amb la veu per tal que cada un dels assistent pugui veure quina incidència té sobre el seu so, la seva expressivitat els diferents element treballats. 

El preu del taller és de 180€


Trobareu més informació sobre què són les cuirasses de la veu als següents escrits del mateix blog: Las corazas de la voz i Qué pintan las manos en todo esto?!  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ENTREVISTA A TOTS ELS MATINS DEL MÓN DE CATALUNYA MÚSICA

Aquí podeu escoltar  l'entrevista   Una conversa amb Ester Pinart i Joan Vives, dos periodistes fantàstics que fan fàcil parlar. Parlar sobre la veu, sobre les seves cuirasses, sobre la vida...

Les cuirasses de la veu. Què són

Una cuirassa és   una protecció i, en sí mateixa, no és dolenta si la fem servir només quan és necessari. Però imaginem un guerrer que no se la treu mai. La porta sempre, quan està lluitant i quan no. S’està protegint quan hi ha un perill però també quan aquest és   inexistent. Amb el temps la seva vitalitat minvarà (portar una cuirassa sempre, cansa), els seus moviments quedaran limitats, dirigir-se on vol anar, o fer el què desitja serà més difícil.   Fins   i tot lluitar que és el seu ofici es veurà afectat. També és cert que aquesta afectació dependrà de la mida de la cuirassa i del temps que fa que la porta ininterrompudament. Dimensions de la cuirassa Si concretem més, podem definir cuirassa com una tensió muscular que hem anat repetint al llarg del temps i que ha estat desencadenada per una emoció i/o un pensament limitador. Aquesta tensió ens ha ajudat en un moment determinat de la nostra vida a protegir-nos. Però al repetir-la, de manera inconscient, acaba conver

Horaris grups MLC 2023-24

Reequilibra el teu cos, gestiona les teves emocions i apropa't a ser qui realment ets. Els grups setmanals de MLC per aquest curs són:       dimarts de 9-10:15 online       dimarts de 18:45-20h presencial    dijous de 9:15-10:30h presencial Si creus que aquestes sessions poden ser bones per tu seràs benvingut/da!