Passa al contingut principal

MLC. Horaris curs 2019-20







TREBALL CORPORAL PEL BENESTAR PERSONAL. 
CURS 2019-20







Mètode d'alliberament de cuirasses



El treball que fem a MLC és a partir del cos.  Amb moviments senzills que flexibilitzen els nostres teixits d’una manera suau i , al mateix temps profunda. Amb la pràctica notarem que el nivell de tensió muscular  i d’estrès disminueix, la postura s’adreça, i podem trobar noves maneres de gestionar les emocions  i les creences limitatives.


La finalitat última d’aquest mètode és connectar amb el que realment som, amb tots els talents que tenim i ser i viure com realment desitgem. És a dir alliberar-nos de les cuirasses que ens he manat construint al llarg de la vida i que potser ja no volem seguir portant.

Horaris grups 
dimarts de 18:45 - 20 h
dijous de 9:15 - 10:30 h

Sessions individuals

Un acompanyament a mida on combino eines corporals, psicològiques i energètiques com  MLC, harmonització energètica, diàleg amb l'inconscient a través de símbols, treball de creences, entre d'altres, en funció de les necessitats de cada persona.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ENTREVISTA A TOTS ELS MATINS DEL MÓN DE CATALUNYA MÚSICA

Aquí podeu escoltar  l'entrevista   Una conversa amb Ester Pinart i Joan Vives, dos periodistes fantàstics que fan fàcil parlar. Parlar sobre la veu, sobre les seves cuirasses, sobre la vida...

Les cuirasses de la veu. Què són

Una cuirassa és   una protecció i, en sí mateixa, no és dolenta si la fem servir només quan és necessari. Però imaginem un guerrer que no se la treu mai. La porta sempre, quan està lluitant i quan no. S’està protegint quan hi ha un perill però també quan aquest és   inexistent. Amb el temps la seva vitalitat minvarà (portar una cuirassa sempre, cansa), els seus moviments quedaran limitats, dirigir-se on vol anar, o fer el què desitja serà més difícil.   Fins   i tot lluitar que és el seu ofici es veurà afectat. També és cert que aquesta afectació dependrà de la mida de la cuirassa i del temps que fa que la porta ininterrompudament. Dimensions de la cuirassa Si concretem més, podem definir cuirassa com una tensió muscular que hem anat repetint al llarg del temps i que ha estat desencadenada per una emoció i/o un pensament limitador. Aquesta tensió ens ha ajudat en un moment determinat de la nostra vida a protegir-nos. Però al repetir-la, de manera inconscient, acaba conver

Horaris grups MLC 2023-24

Reequilibra el teu cos, gestiona les teves emocions i apropa't a ser qui realment ets. Els grups setmanals de MLC per aquest curs són:       dimarts de 9-10:15 online       dimarts de 18:45-20h presencial    dijous de 9:15-10:30h presencial Si creus que aquestes sessions poden ser bones per tu seràs benvingut/da!