Passa al contingut principal

Tallers de dissabte matí 2019



La nostra experiència vital es va construint deixant marques al cos. És des d’elles que ens proposem treballar per poder modificar allò que no és coherent amb nosaltres mateixos, que no ens ajuda a viure com volem.

El treball que proposo passa per reconèixer, acollir, acceptar i treballar aquestes marques per poder-les transformar



Treballarem amb eines psicocorporals del Mètode d'alliberament de cuirasses (MLC) i de ioga de polaritat però també treballarem amb eines que provenen d'altres disciplines com la visulaització, el diàleg amb l'inconscient, el dibuix,...  

De què tracta cada taller:

19 de gener. 
Des del COS. Un camí per reconèixer i acceptar les pròpies emocions

El teu cos pot viure  i expressar totes les emocions? Bloqueges alguna? En negues alguna o pel contrari es desborda? Pots escoltar i acollir totes les emocions?

Durant el matí del dissabte treballarem aquelles zones del cos que tensemo tanquem quan novolem sentir un emoció. Explorarem com expressa elnostre cs les diferents emocions, quines vivim més  i quines no hi són presents ara a la nostra vida.

També aprendrem alguna tècnica per quan estem summergits emocionalment i acabarem amb un treball  per apropar-nos a escoltar  i acollir lespròpies emocions sense jutjar-les.


16 de març. 

Des del COS. Un camí per retrobar la seguretat personal

Aquest dissabte el dedicarem a treballar corporalment la pelvis, les cames  i els peus. Igual que els arbres  o els edificis  unes bones arrels o fonaments asseguren l'estrucutra, en el nostre cas, el jo.

També explorarem qualitats que potser no som conscients que tenim així com és la nostra relaciói el respecte amb el propi espai.


25 de maig. 

Des del COS. Un camí per retrobar la força interior

Tenim ganes de fer però no trobem la decisió? Ens falta l'impuls? Sentim que a vegades és massa per nosaltres? Podem cridar tranquil·lament? 

Aquest darrer dissabte el dedicarem a treballar aquelles parts delcos que ens donen energia i ens ajudena passar a l'acció. Combinarem el treball corporal amb moviment i visulaitzacions per explorar aquell "talismà" que ens ajuda a cada un de nosaltres a connectar amb la força  interior.


Preu
Si fas  un taller elpreu és de 60€
Si en fas dos el preu és de 110€
Si fas els tres el preu és de 150€

On els fem
Espai Ronda. Ronda Sant Pere 58, prl 2a

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ENTREVISTA A TOTS ELS MATINS DEL MÓN DE CATALUNYA MÚSICA

Aquí podeu escoltar  l'entrevista   Una conversa amb Ester Pinart i Joan Vives, dos periodistes fantàstics que fan fàcil parlar. Parlar sobre la veu, sobre les seves cuirasses, sobre la vida...

Les cuirasses de la veu. Què són

Una cuirassa és   una protecció i, en sí mateixa, no és dolenta si la fem servir només quan és necessari. Però imaginem un guerrer que no se la treu mai. La porta sempre, quan està lluitant i quan no. S’està protegint quan hi ha un perill però també quan aquest és   inexistent. Amb el temps la seva vitalitat minvarà (portar una cuirassa sempre, cansa), els seus moviments quedaran limitats, dirigir-se on vol anar, o fer el què desitja serà més difícil.   Fins   i tot lluitar que és el seu ofici es veurà afectat. També és cert que aquesta afectació dependrà de la mida de la cuirassa i del temps que fa que la porta ininterrompudament. Dimensions de la cuirassa Si concretem més, podem definir cuirassa com una tensió muscular que hem anat repetint al llarg del temps i que ha estat desencadenada per una emoció i/o un pensament limitador. Aquesta tensió ens ha ajudat en un moment determinat de la nostra vida a protegir-nos. Però al repetir-la, de manera inconscient, acaba conver

Horaris grups MLC 2023-24

Reequilibra el teu cos, gestiona les teves emocions i apropa't a ser qui realment ets. Els grups setmanals de MLC per aquest curs són:       dimarts de 9-10:15 online       dimarts de 18:45-20h presencial    dijous de 9:15-10:30h presencial Si creus que aquestes sessions poden ser bones per tu seràs benvingut/da!