Passa al contingut principal

Sobre mi

 

foto: Anastasia Kovekina
La meva passió per millorar el benestar de les persones i ajudar-les a viure plenament ha estat una constant a la meva vida. Com a professora titular de la Universitat Autònoma de Barcelona i amb una àmplia formació en disciplines diverses, he desenvolupat el què avui anomeno el Mètode AkiAra. A través d'aquesta entrada de blog, vull compartir la meva història, la meva formació i com el Mètode AkiAra pot obrir portes cap a una vida plena. i llebertat de la veu.  

La Meva Formació Multidisciplinària

La meva recerca de coneixements va començar estudiant cant al Conservatori Superior de Música del Liceu. Però vaig voler anar més enllà i vaig estudiar una llicenciatura en psicologia i un doctorat en pedagogia aplicada. Aquesta combinació de disciplines va despertar la meva passió per les connexions profundes entre la veu, el cos, les emocions i la ment.

Amb el temps, vaig aprofndir en teràpies psico-corporals i energètiques, convertint-me en instructora corporal per a instrumentistes pel mètode Cos-Art, terapeuta de Polaritat, diplomada en MLC (Mètode d'Alliberament de Cuirasses) i harmonitzadora energètica. Cada una d'aquestes etapes de la meva formació va obrir noves portes i em va portar més a prop del desenvolupament del Mètode AkiAra.

Mètode AkiAra: Una Mirada Holística

El Mètode AkiAra és fruit d'anys d'investigació i pràctica. És una via cap el benestar personal i la llibertat de la veu que utilitza una mirada holística i un abordatge multidisciplinari. A través d'aquest mètode, acompanyo persones per treballar les seves Cuirasses de la Veu, les barreres que sovint ens impedeixen expressar-nos plenament i autènticament. Però també per acompanyar persones que volen trobar un major benestar a la seva vida i viure des del seu verdader JO.

La docència i la Recerca
  
Com a professora titular de la Universitat Autònoma de Barcelona, la meva passió pel coneixement va més enllà de l'acompanyament individual. Amb un grup de recerca, estudiem les interaccions entre la veu i el cos, apliant la comprensió d'aquesta relació complexa i formant les properes generacions d'experts en aquest camp.

Com Us Beneficia el Mètode AkiAra
  • Benestar personal:A través del Mètode AkiAra, podeu explorar i superar les vostres barreres personals, trobant una sensació més profunda de benestar i autenticitat.
  • Llibertat de la Veu: Aprengueu a identificar i desbloquejar allò que limita la vostra expressió i emissió de la veu.
  • Creixement i Autoconeixement: El Mètode AkiAra és una oportunitat per aprendre a conèixer-vos millor a vosaltres mateixos i viure acord amb la vostra esència, sense condicionaments.
 Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ENTREVISTA A TOTS ELS MATINS DEL MÓN DE CATALUNYA MÚSICA

Aquí podeu escoltar  l'entrevista   Una conversa amb Ester Pinart i Joan Vives, dos periodistes fantàstics que fan fàcil parlar. Parlar sobre la veu, sobre les seves cuirasses, sobre la vida...

Les cuirasses de la veu. Què són

Una cuirassa és   una protecció i, en sí mateixa, no és dolenta si la fem servir només quan és necessari. Però imaginem un guerrer que no se la treu mai. La porta sempre, quan està lluitant i quan no. S’està protegint quan hi ha un perill però també quan aquest és   inexistent. Amb el temps la seva vitalitat minvarà (portar una cuirassa sempre, cansa), els seus moviments quedaran limitats, dirigir-se on vol anar, o fer el què desitja serà més difícil.   Fins   i tot lluitar que és el seu ofici es veurà afectat. També és cert que aquesta afectació dependrà de la mida de la cuirassa i del temps que fa que la porta ininterrompudament. Dimensions de la cuirassa Si concretem més, podem definir cuirassa com una tensió muscular que hem anat repetint al llarg del temps i que ha estat desencadenada per una emoció i/o un pensament limitador. Aquesta tensió ens ha ajudat en un moment determinat de la nostra vida a protegir-nos. Però al repetir-la, de manera inconscient, acaba conver

MLC HORARIS CURS 2021/2022

  El treball que fem a MLC és a partir del cos.    Amb moviments senzills que flexibilitzen els nostres teixits d’una manera suau i , al mateix temps profunda. Amb la pràctica notarem que el nivell de tensió muscular    i d’estrès disminueix, la postura s’adreça, i podem trobar noves maneres de gestionar les emocions    i les creences limitatives. La finalitat última d’aquest mètode és connectar amb el que realment som, amb tots els talents que tenim i ser i viure com realment desitgem. És a dir alliberar-nos de les  cuirasses  que ens he manat construint al llarg de la vida i que potser ja no volem seguir portant.